Despre Noi

Activitatea noastră principală este fabricarea grătarelor de Cozonac Secuiesc (kürtőskalács). Aparatele noastre sunt compacte, ocupă loc mic dar sunt de inaltă performanță. Fac cei mai frumoși cozonaci secuiești.

Produsele noastre pot fi preluate din propriul depozit în aceeași zi, astfel încât echipamentele cumpărate de la noi vor genera venituri imediate pentru dvs.!
Echipa noastră mică are mai mult de jumătate de deceniu de experiență și cunoștințe profesionale în domeniul nostru și încercăm să ne ajutăm clienții cu cunoștințele și experiența reală acumulată în acest timp.
Grătarele noastre ocupă puțin spațiu, dar sunt capabile să ofere performanțe ridicate și să facă cele mai frumoase cozonaci, sunt ușor de transportat. Fiabilitatea lor tehnică este ridicată.

Mica noastră echipă are peste un deceniu de experiență și cunoștințe profesionale în ecest domeniu și încercăm să ajutăm clienții cu cunoștințele și experiența reală dobândită în acest timp.
Pentru a nu decide doar cu privire la nivelul cuvintelor, să trecem la afacerea unde o putem dovedi!

Afacerile care merită făcute sunt cele bune, cele foarte bune și cele împreună cu noi. Facem ceea ce promitem ca facem și o facem extraordinar de bine. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea afacerilor. Discutăm individual cu fiecare client pentru a identifica nevoile acestuia și a personaliza efortul și munca depusă către ceea ce e cel mai important pentru succesul afacerii sale. Oferta se extinde, companiile care se ocupă cu echipamentele de catering și magazine web se concurează între ele pentru a achiziționa clienți. Suntem onorați să putem concura ca membru al acestei piețe de servicii.

Grătarele noastre au fost livrate in toata lumea, incluzând: Anglia, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația,  Denemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franca, Germania, Georgia, Grecia,  Libanon, Lituania, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Malta, Mexic, Norvegia, Olanda, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria, USA

“Twist your kurtos”

Fejér Béla P.F.A.
+40 755 052 676
contact@kurtosgrill.ro
Sfantu Gheorghe,Bld. Gen Grigore Balan, nr 53, Bloc 9, Sc A, Etaj 2, Ap. 4, Romania
CUI: 33901144
F14/546/15.12.2014

www.anpc.ro