Rólunk

Kedves látogató!

Cégünk  kalácssütő gyártásával és értékesítésével foglalkozik, sikerünk záloga a megfizethető olcsó ár és a kiváló, valódi ipari minőség – így páratlan ár-érték arányt biztosítva!

Termékeink saját raktárról, már aznap elvihetőek, így a tőlünk beszerzett felszerelések akár azonnal bevételt termelnek Önnek!

Kis létszámú csapatunk több mint egy évtizedes tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezik szakterületünkön, az ez idő alatt megszerzett tudással és valós tapasztalatokkal igyekszünk segíteni vásárlóinkat.

Gépeink kis helyigényűek, mégis képesek nagy teljesítményre és a legszebb kalácsok készítésére, könnyen szállíthatók, áthelyezhetők. Műszaki megbízhatóságuk magas szintű.

Hogy ne csak szavak szintjén döntsenek mellettünk, térjünk is át az üzletre, ahol bizonyítani vagyunk képesek! Nagyon sok sikert kívánunk vállalkozásuk fejlődéséhez és gyarapodásához a továbbiakban is.

Egyre bővül a kínálat, vendéglátóipari gépekkel foglalkozó cégek és webáruházak versenyeznek egymással az ügyfelek megszerzéséért. Megtisztelő számunkra, hogy e szolgáltatói piac tagjaként részt vehetünk a versenyben.

A kalácssütőinket világszerte szállitottuk, többek között:

Ausztrália, Ausztria, Amerikai Egyesült Államok,  Belgium, Bulgária, Dánia, Dominikai Köztársaság, Észtország, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, Írország, Izrael, Japán, Kanada, Libanon, Litvánia, Málta, Magyarország, Mexikó, Németország, NorvégiaOlaszországPortugália, Románia, Szerbia, Szlovakia, Spanyolország, Svájc, Svédország.

“Twist your kurtos”

Fejér Béla P.F.A.
+40 755 052 676
contact@kurtosgrill.ro
Sepsiszentgyörgy,Bld. Bld. Gen Grigore Balan, nr 53, Bloc 9, Sc A, Etaj 2, Ap. 4, Románia
CUI: 33901144
F14/546/15.12.2014